30 let tradicije

Največji izbor akumulatorjev!

 

Blagovna znamka CIAK Battery podjetja C.I.A.K. d.o.o. vključuje osebni, tovorni in moto program ter industrijske, navtične in solarne akumulatorje.

Glede na sodelovanje z največjimi proizvajalci akumulatorjev na svetu, akumulator CIAK Starter predstavlja najboljšo kvalitetno izbiro z odličnim razmerjem med vložkom in pridobitvijo, medtem ko CIAK Starter AGM s tehnologijo START-STOP sledi najnovejšemu tehnološkemu razvoju in gre v korak s potrebami na trgu.

CIAK Starter Tractor Profi je glede na svoje specifikacije in tehnologijo razvit primarno za izjemno težke delovne pogoje: za izpostavljenost vozila dolgotrajnim naporom in delom pri visokih temperaturah. Linija Atlantis pa ponuja večnamenske akumulatorje, kar pomeni, da se uporablja za zagon motorjev manjših in srednje velikih plovil in hkrati za napajanje čolnov ali avtodomov.

Ponudba CIAK Battery vam nudi gonilno silo, ki jo iščete, celotno ponudbo akumulatorjev in baterij pa lahko najdete v poslovalnicah Potokar d.o.o. po vsej Sloveniji.